Hyvinvointialueille valmiiksi kilpailutetut ICT- ja digiratkaisut

Hyödynnä valmista ja varmista palveluiden jatkuvuus

Uudet hyvinvointialueet haluavat tarjota kansalaisille laadukkaat sote- ja hyvinvointipalvelut kustannustehokkaasti toteutettuna. Asiakaslähtöisten ja yhdenvertaisten palveluiden tuottamiseen tarvitaan digitaalisia palveluita, joilla lisätään vaikuttavuutta asiakaskentässä. Siirtymävaiheessa tulee
varmistaa palveluiden jatkuvuus ja toiminnan riskitön käynnistyminen.

Jotta hyvinvointialue voi varmistaa palveluiden jatkuvuuden, toiminnan käynnistymisen ja sote-ja hyvinvointipalveluiden kehittämisen, on varmistettava hyvä ja luotettava ICT-ympäristö sekä resurssit muutoksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Tiera tarjoaa kustannustehokkaat ja hyvinvointialueen tarpeiden mukaan skaalautuvat palvelut niin toiminnan käynnistämisen ja johtamisen tueksi, kuin tulevaisuuden hyvinvointipalveluiden suunnittelulle, toteutukselle ja ylläpidolle - valmiiksi kilpailutettuna.

Lue lisää tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jatketaan juttua! Tulevaisuuden hyvinvointipalvelut rakennetaan yhdessä.

Lataa esitteemme ja katso miten voit hyödyntää valmiita ratkaisuja muutoksen tukena

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Tuemme jo 18 hyvinvointialueen valmistelutyötä ympäri Suomen, sekä toiminnan käynnistämisessä että palveluiden jatkuvuuden varmistamisessa. Jätä yhteystietosi, niin katsotaan miten voimme auttaa myös teitä muutoksen toteuttamisessa.