Tiera Assi - aidosti tekoälyä asiakaspalvelun automatisointiin

Automatisoi asiakaspalvelu älykkäämmin 

Tiera Assi on SaaS-mallilla toteutettu tekoälypohjainen chatbot-palvelu, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tiedusteluihin automaattisesti, toimialarajoista riippumattomasti ja kellon ympäri (24/7/365).

Assi osaa palvella käyttäjiä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja se hyödyntää tietoja kansallisesta palvelutietovarannosta. 

Tiesitkö, että 40% kaikista kunnalle saapuvista kysymyksistä tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella?

Tiera Assia kehitetään kuntayhteisessä ekosysteemissä, jossa sama automatisoidun asiakaspalvelun ratkaisu on käytettävissä usealle kunnalle samanaikaisesti. Assiin on luotu runsaasti valmista aihekirjastoa kuntapalveluille, minkä ansiosta kunta pääsee nauttimaan automaation hedelmistä jo viikon käyttöönoton jälkeen.

 

Tilaa lomakkeella demoesittely Tiera Assista!
Täytä sivun lomakkeelle tietosi, ja pääset demossa näkemään konkreettisia esimerkkejä onnistumisista sekä siitä, miten jatkuvaa oppimista hyödyntävä, keskusteleva tekoälyratkaisu tulkitsee kuntalaisen tiedontarpeen nopeasti ja hakee järjestelmän vastauskirjastosta käyttäjän tarvetta palvelevan vastauksen. Voit myös lukea lisää aiheesta täältä >>

Tarjoamme Tiera Assin entistä edullisemmin kaikille palvelusopimuksen 31.12.2021 mennessä solmineille omistaja-asiakkaillemme 12kk:n kampanjahintaan:

Selite Kesto/määre Hinta Lisäoptiot
Käynnistysprojekti   2200e  
Lisenssihinta alle 10 000 asukkaan kuntaan 12kk voimassa-olojakso 2471e (vuosihinta) Ihmis-chat ja puhe-ohjaus
Lisenssihinta yli 10 000 asukkaan kuntaan 12kk voimassa-olojakso 5294e (vuosihinta) Ihmis-chat ja puhe-ohjaus
Kehitysmaksu kehitysmak-sun avulla ratkaisua kehitetään entistä paremmaksi Kunnan asukaslukuun perustuva kehitysmaksu päätetään asiakkaiden toimesta kehitys-ryhmässä.  

Kampanjahinnat ovat voimassa kampanjakauden, joka loppuu 31.12.2021. Pidätämme kaikki oikeudet. 

 

Pyydä yhteydenottoa